Chickendeal en del af

Gråsten Fjerkræ

 

Chickendeal en del af

Gråsten Fjerkræ

 

chcikendeal-om-header

Om Chickendeal fra Gråsten Fjerkræ

 

Chickendeal er en del af Gråsten Fjerkræ. Varerne er de samme, det er blot en direkte salgskanal for Gråsten Fjerkræ. 

Gråsten Fjerkræ er en familieejet fjerkræproducent grundlagt i 1987. Virksomheden har lige siden hørt til blandt landets mest innovative fødevareproducenter, hvor kvalitet, dyrevelfærd og økologi er et naturligt omdrejningspunkt. Ja, det er virksomhedens DNA.

Det er kokke og mange smagsdommere enige med os i. Derfor har Gråsten Fjerkræ gennem årene modtaget et betydeligt antal medaljer og hæderspriser.

Vi sætter en ære i at forkæle vores dyr.

Gråsten Fjerkræs økologiske kyllinger opdrættes i stalde med fri adgang til store udendørs arealer. I staldene har de fire gange så meget plads som industrikyllinger. De har mulighed for at sidde/sove på siddepinde, bade i sand- og støvbade og har adgang til frisk vand hele tiden.

For vi tror på at mere velfærd giver mere kvalitet og dette giver mere smag.

Vores mission

 

Chickendeals mission er at gøre det nemt for alle at få gode fjerkræs produkter, der har mere velfærdmere kvalietet og deraf mere smag.

Dette har været Gråsten Fjerkræ’s varemærke i flere år og det vil det blive ved med at være. Den gode smag kommer nemlig via en god opvækst under gode vilkår for dyrene. Vi andre trives også bedst når vi har det godt.

Gråsten Fjerkræ er netop kendt for det gode fjerkræ og er blandt andet flere gange kåret for landets bedste Juleand. Nemlig vores Berberi Gourmet And.

Ud over vores traditionelle varekatalog, vil der være nyheder til pålægsbordet, da vi efterhånden har en bred vifte af charcuterivarer.

Som et helt nyt sortiment vil der også være færdigretter, at finde i vores webshop.Disse vil løbende blive opdateret efterhånden, som sortimentet udvides.

Se hele vort udvalg her